Poeții Miruna Vlada și Paul Ungureanu sunt invitați sâmbătă, 5 iunie 2021, la ora 16.00, la Mefi Cafe - Mandachi Hotel & Spa (Bulevardul Sofia Vicoveanca 107 – Suceava), la o nouă seară de poezie (a VIII-a ediție), organizată de Casa de Poezie Light of ink. Moderatorii serii vor fi Daniela Bejinariu și Vlad Sibechi. Ei vor dialoga cu Miruna Vlada despre volumul de poezii Prematur, apărut în 2021, la editura Cartier. Paul Ungureanu debutează la Seara de Poezie.

Miruna Vlada (n. 1986, București) este scriitoare și promotoare culturală. A publicat 3 volume de poezii: Poemextrauterine (2004, Editura Paralela 45), Pauza dintre vene (2007, Editura Cartea Românească-Polirom), Bosnia.Partaj (2014, Editura Cartea Românească-Polirom). A primit premiul pentru debut al Asociației Scriitorilor din București. Poeta a participat și la mai multe festivaluri internaționale de poezie (Graz, Bruxelles, Berlin, Saraievo, Prishtina). În 2011, a susținut o lectură publică la Institutul Cultural Român din Londra cu renumitul poet Jo Shapcott. Volumul Bosnia Partaj a primit premiul Cea mai bună carte de poezie a anului 2014 la Gala Națională organizată de Radio România Cultural. Selecții din poemele ei au fost traduse în limbile albaneză, bosniacă, engleză, franceză, germană, italiană, poloneză, macedoneană, sârbă, spaniolă, suedeză, ucraineană. În 2016, a primit bursa Traduki Literary Residency în Sarajevo. A organizat și moderat mai multe evenimente culturale în București. În perioada 2014-2015, poeta a colaborat la organizarea de evenimente culturale în cadrul proiectului Conceptual Lab. În perioada 2012-2014, Miruna Vlada a fost gazda emisiunii de radio Romanian Letters, difuzată săptămânal în direct la ActiveFM.

Paul Ungureanu (n. 2005, Suceava) este elev la Colegiul Național „Petru Rareș” din municipiul Suceava. Membru al Casei de Poezie Light of ink. A participat la workshopul online de creative writing, organizat de Asociația Studenților de la Litere - Universitatea din București în cadrul Concursului de literatură 408. A participat la Concursul Pro Lectura 2021 și la Festivalul Autumnal de Limbă și Literatură - FALL. Evenimentul respectă protocolul Covid-19: mască, gel dezinfectant, distanțare socială.