Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 71 de ani, găsit mort în râul Suceava, unde după toate probabilitățile intrase pentru a face o baie, în după-amiaza zilei de duminică. În jurul orei 17.15, polițiștii de la Secția Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 că în albia râului Suceava, pe raza satului Părhăuți, comuna Todirești, se află cadavrul unui bărbat. Cel care a alertat poliția se afla împreună cu familia pe malul apei. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor militari și un echipaj de ambulanță. Bărbatul a fost adus la mal de către pompieri, constatându-se decesul.

Polițiștii care au demarat cercetări la fața locului au constatat că în amonte, la aproximativ 400 de metri,  se afla un autoturism Opel Corsa, iar lângă haine, un prosop și un telefon mobil. Cadavrul lui Gavrilă H., în vârstă de 71 de ani, din comuna Todirești, a fost identificat ulterior de fiul său.  Polițiștii nu au găsit urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Toate indiciile găsite arată că bărbatul de 71 de ani a intrat în apă pentru a face o baie și s-a înecat. 

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se așteaptă și rezultatele necropsiei pe care o vor efectua medicii legiști.