Un proiect care ar fi făcut legătura între bulevardul principal al Sucevei și strada Alexandru cel Bun (cea din spatele primăriei), prin parcarea recent modernizată din zona „La bazin”, a fost “scos din schemă”, la cererea locuitorilor din zonă.

„Personal consider că era bine să facem o străpungere acolo, să ieșim în strada Alexandru cel Bun, să nu aglomerăm bulevardul 1 Decembrie. Din păcate, în urma discuțiilor pe care le-am avut la fața locului cu cetățenii de acolo, la modul imperativ nu au fost de acord. Majoritatea celor de acolo sunt în vârstă și m-au implorat să nu facem această străpungere, că le afectăm anii de viață pe care îi mai au... Nu putem să luăm decizii împotriva sucevenilor”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care anunțase anterior acest proiect, la stadiul de intenție.

Prin reabilitarea zonei „La bazin”, din apropierea Policlinicii Areni, între blocuri, s-au creat 100 de locuri de parcare și o nouă zonă cu spațiu verde, fiind introdus și iluminat public de tip led.