Asociația ”Casa lui Patrocle” invită iubitorii de animale la un concert care va îmbina petrecerea și muzica bună cu un eveniment caritabil, de strângere de fonduri pentru asociația care în ultimii ani s-a implicat vizibil în acțiuni de salvare a animalelor.

„Iubiți și câinii vagabonzi” va avea loc vineri, 16 iulie, de la ora 20.00, la Art Rock Cafe, invitați speciali fiind cei de la trupa Alter Ego.

”Vă invităm la primul eveniment caritabil din șirul celor care vor urma! Acest prim concert are scopul de a strânge fonduri care vor susține activitatea asociației noastre! Un prilej de a ne vedea și într-o altă formulă! Și un pretext de a asculta o muzică faină și de a bea o bere rece!”, a transmis asociația.  

Costurile de organizare a evenimentului sunt de 50 de lei de persoană, iar tot ce va fi peste vor fi bani adunați pentru acțiunile legate de salvarea și protejarea animalelor.

Asociația ”Casa lui Patrocle” are adăpost pentru câini, medici veterinari specializați cu care lucrează și, mai nou, are și contract cu Consiliul Județean Suceava, în baza căruia cai abuzați sau folosiți la săvârșirea de infracțiuni (ori alte animale) vor fi duși în adăposturi speciale, unde vor fi îngrijiți și li se vor asigura condiții decente de trai.