Tânărul care a intrat cu autoturismul în două mașini parcate, pe sensul unic de la Șcheia, în zona Bermas, era în stare avansată de ebrietate. Tânărul aflat în mașina răsturnată a fost dus la spital de echipajul medical, unde s-a constatat că nu are leziuni grave. Aparatul etilotest a indicat alcoolemia imensă de 1,27 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

După cum se poate vedea și în imaginile care surprind accidentul, șoferul băut pur și simplu nu vede că mașina din față staționează, ori nu apreciază corect distanța, și agață colțul din stânga-spate al autoturismului, moment în care se răstoarnă. Autoturismul lovit intră la rândul lui într-un microbuz din față.

Ovidiu Oniu, în vârstă de 29 de ani, este angajat al Primăriei Șcheia, iar în instituție se vorbea de ceva vreme că acesta avea probleme mari cu alcoolul.

Acesta lucrează pe postul de consilier Resurse Umane iar marți dimineață ar fi depus o cerere de concediu. 

Pentru ca situația să fie incredibilă până la capăt, angajatul Primăriei Șcheia a fost scos pe brațe din instituție acum câteva zile, tot după ce s-ar fi îmbătat foarte tare, în timpul programului.

Reamintim, marți, în jurul prânzului, s-a produs un accident la intrarea în Suceava, pe zona de sens unic de la Șcheia, în dreptul Bermas, unde un autoturism scăpat de sub control a intrat în coliziune cu alte două mașini care staționau.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță. Șoferul mașinii răsturnate era conștient și cooperant, dar avea leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava.