Proaspăt retrogradată în Liga a II-a, gruparea Politehnica Iași încearcă să se întărească în această vară pentru a reveni rapid în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Formația din Copou va aborda viitorul sezon cu un nou antrenor principal, Costel Enache, și cu un lot de jucători schimbat aproape în totalitate. Printre fotbaliștii aduși să facă parte din noul proiect sunt și doi suceveni.

Primul dintre aceștia este fundașul central Florin Plămadă. Născut la Rădăuți, pe 30 aprilie 1992, Florin Plămadă (1,85 m) a fost lansat în fotbalul mare de Rapid CFR Suceava și a mai evoluat în Copou în anii 2014 și 2015. A bifat peste 80 de prezențe în Liga I, dar și două selecții la naționala de tineret a României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la FC Botoșani.

Cel de-al doilea este mijlocașul Tiberiu Serediuc, în vârstă de 29 de ani, care a strâns aproape 200 de prezențe în Liga I. Serediuc a început fotbalul la Cetatea Suceava, iar în trecut a mai îmbrăcat tricoul echipelor Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Jiul Petroșani, CS Otopeni, Concordia Chiajna, FC Botoșani, FC Hermannstadt și AS Rhodos (Grecia). De asemenea, Tiberiu Serediuc se poate lăuda cu selecții în echipele naționale U17, U19 și U21 ale României.