Poliția de Frontieră a transmis primele informații cu privire la cazul de vineri dimineață, de la Laura-Vicovu de Sus, unde o mașină urmărită de poliție s-a răsturnat pe drumul județean. Țigări din mașină au sărit pe carosabil și în șanțul de la marginea drumului.

Polițiștii de la Sectorul de Frontieră Brodina, aflați în misiuni specifice, au efectuat, în jurul orei 7.30 dimineață, semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism VW Touran cu numere de România, însă șoferul nu a oprit. Mai mult, șoferul a acroșat ușor autospeciala Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au plecat în urmărire până la Laura-Vicovu de Sus, unde şoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a intrat inițial într-un cap de pod iar apoi s-a răsturnat pe carosabil. Deși avea leziuni la cap, bărbatul din mașina răsturnată a declarat inițial că nu are leziuni, refuzând să fie evaluat medical. Ulterior, pe timpul verificărilor la fața locului, şoferul a spus că nu se simte bine, fiind din nou chemată ambulanța.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, din Falcău-Brodina, a ajuns în cele din urmă la spital.

„În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus. În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.