Sucevenii au la dispoziție, începând de vineri, 22 octombrie, o nouă zonă de agrement, pe malul râului Suceava, foarte aproape de zona comercială a orașului – Iulius Mall, Bazar, Shopping City Suceava.

“Începand cu ora 14.00 va fi deschisă Zona de Agrement de pe malul râului Suceava. Sper ca sucevenii să aprecieze si să se bucure de noua Zonă de Agrement din orașul nostru. Weekend linistit tuturor!”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu, după recepționarea obiectivului de investiții de la constructor.

Zona din partea stângă (cum se vine dinspre Centru) este predominant cu caracter sportiv, cu spaţii amenajate pentru practicarea de activităţi sportive, în vreme ce zona din dreapta, de cealaltă parte a podului, este dedicată activităţilor de relaxare şi odihnă în aer liber, dar şi pentru participarea la activităţi culturale.

Zona de agrement este dotată cu sistem automat de irigaţii, iluminat public, bănci, coşuri de gunoi şi în viitorul apropiat, WI-FI gratuit.

Lucrările de amenajare a noii zone de agrement, de pe malul râului Suceava sunt realizate de asocierea SC General Construct - SC Art Peisaj SRL.