Un bărbat din comuna Slatina a ajuns în arest preventiv după ce și-a agresat soția folosind în acest sens și un cuțit. Incidentul a avut loc pe data de 9 octombrie, iar femeia a ajuns la spital a doua zi. Inițial, ea a precizat că a fost victima unui accident casnic, dar medicii au realizat că, de fapt, era vorba de o agresiune.

”Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, inculpatul, folosind un cuţit, a exercitat asupra soţiei sale acte de violenţă în zone vitale, cu intenția de a-i suprima viața și consecinţa producerii unor leziuni grave acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Polițiștii de la Investigații Criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava au preluat cercetările, iar în cursul zilei de miercuri Valerică Gheorghe Dumitrașcu a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la violenţă în familie.