Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Straja, și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat într-o zonă de pădure unde obișnuia să meargă des. Poliția orașului Vicovu de Sus a primit un apel la 112 joi seară, în jurul orei 20.30. Un bărbat din Straja a anunțat că fiul său este dispărut de la domiciliu de două zile.

Tatăl a declarat că fiul obișnuia să meargă singur în drumeții, în zona denumită popular „Caraula” la Straja. La fel a făcut tânărul și în ziua de marți, 19 octombrie. Acesta s-a urcat în mașină și a plecat, atunci fiind ultima dată când a fost văzut în viață.   

Membrii familiei au început să îl sune insistent a doua zi, dar tânărul nu a răspuns. După încă o zi, joi, membrii familiei și mai mulți cunoscuți au început căutări în zona în care bănuiau că a plecat tânărul, totodată fiind anunțată și poliția. Din păcate, în seara zilei de joi, localnicii au găsit mașina, apoi haine ale tânărului, după care au făcut descoperirea șocantă. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost găsit spânzurat la aproximativ trei kilometri de drumul principal, într-o zonă greu accesibilă.

În mașina cu care tânărul ajunsese în zonă a fost găsit și un bilet de adio. Tânărul era sub tratament pentru depresie și, din păcate, nu a reușit să treacă peste momentele grele, situaţie în care se afla de foarte mult timp.   

Polițiștii nu au, de principiu, suspiciuni privind condițiile în care s-a produs decesul.

Totuși, conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din cupă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs decesul.