Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a fost evacuat din locuința în care stătea după ce ar fi făcut un scandal monstru cu bunicii săi, îmbrâncindu-l pe bătrânul de 85 de ani, care a refuzat să-i mai dea bani.

Miercuri seară, în jurul orei 18.20, Poliția orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că în comuna Ostra are un loc scandal. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un localnic de 41 de ani i-a cerut o sumă de bani bunicului său, iar acesta a refuzat să îi dea. Nepotul locuiește cu bunicii săi, care l-au crescut de la vârsta de 2 ani, a mai rezultat din cercetări. Nepotul supărat a devenit violent, bunicul fiind îmbrâncit și amenințat, de față și cu bunica, aceasta din urmă încercând să intervină. Chiar dacă bătrânul de 85 de ani nu avea leziuni vizibile, atât el, cât și soția le-au relatat polițiștilor coșmarul pe care îl trăiesc cu nepotul.

Din formularul de evaluare întocmit de polițiști a rezultat că există un risc iminent, astfel că a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil timp de 5 zile .

Nepotul a fost evacuată din casă și este obligat să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de casa în care stă bunicul. Polițiștii de la Frasin au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare” și continuă cercetările în acest caz delicat și trist în același timp.