Proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului a devenit vizibil pe încă o porțiune însemnată a municipiului – zona cuprinsă între Dom polski și sediul Primăriei. Pe lângă lucrările de amploare, de asfaltare a carosabilului și de amenajare a parcărilor rezidențiale, de o mare importanță pentru toți cei care locuiesc în zonele respective și nu numai, sunt refacerile aleilor și treptelor de acces către scările de bloc.

„Parcarea din zona clădirii Dom Polski a fost modernizată și extinsă, având acum o suprafață asfaltată de 2150 mp, cu un total de 70 de locuri de parcare. De asemenea, au fost refăcute aleile și treptele de acces aferente acesteia”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi finalizarea lucrărilor care pun în valoare zona din jurul imobilului Dom Polski, recent reabilitat de către Uniunea Polonezilor din România.

Dar în zona respectivă au fost făcute și alte lucrări de modernizare anul acesta, atât la intersecția bulevardului Ana Ipătescu cu strada Mitropoliei, cât și la blocurile din arealul respectiv.

„Nu ne oprim aici, întreaga zonă este în curs de schimbare, întrucât refacem toate aleile, treptele și accesele la scările de bloc aferente blocurilor din zona centrală și până spre Primăria Suceava.
În zona aceasta, până în prezent, 1978 de suceveni, din 29 de blocuri (F, C4, E1, H1, H2, H4, H4, A1, A2, C1, C2, C5, C6, C7, I2, E3, A3, B1, B2, B3, E2, A, B1, B2, B3, D1, E, D, E), beneficiază direct de proiectul de modernizare a Sucevei”, a adăugat viceprimarul Lucian Harșovschi.