Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei în care locuia, la câteva ore după ce plecase din locuința în care stătea cu prietena sa. Joi dimineață, în jurul orei 7.50, polițiștii de la Secția Rurală Preutești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în satul Giurgești, comuna Vulturești, un localnic s-a spânzurat în curtea casei sale.

Din cercetările preliminare ale poliției a rezultat că tânărul de 24 de ani a fost văzut ultima oară în viață, miercuri noapte, de prietena sa. Aceasta a relatat că între ei au fost o serie de discuții contradictorii, iar bărbatul, aflat în stare de ebrietate, în jurul orei 23.30, a plecat într-o direcție necunoscută. Un banal conflict în familie s-a transformat însă într-o tragedie. Abia dimineață, pe lumină, a fost făcută macabra descoperire. Tânărul era spânzurat de un copac din curtea locuinței sale. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, dar decesul era deja instalat.

Polițiștii criminaliști au făcut cercetare la fața locului, fără a identifica urme de violență sau alte elemente care să le aducă suspiciuni.

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se vor continua cercetările. Medicii legiști vor trage și ei concluzii cu privire la cauza decesului și cum s-a produs acesta.