O dramă cumplită s-a consumat într-o familie din comuna Preutești, un tânăr în vârstă de 22 de ani punându-și capăt zilelor pe fondul consumului exagerat de alcool. În dimineața zilei de miercuri, în jur de ora 6.00, polițiștii de la Secția Rurală Preutești au fost sesizați de către un tânăr din satul Bahna Arini, care a anunțat că l-a găsit spânzurat pe fratele său mai mare.

Din cercetări rezultă că pe parcursul nopții tânărul în vârstă de 22 de ani a revenit acasă, fiind în stare avansată de ebrietate, fiind întâmpinat de fratele său mai mic. Tânărul de 22 de ani era extrem de agitat și s-a urcat în podul casei, amenințând că își va da foc. A fost calmat inițial de membri familiei, care au crezut că acesta se va liniști și va adormi.

Din păcate, dimineață, înainte de ora 6.00, fratele mai mic a observat că fratele mai mare nu este în pat și a început să-l caute. Într-o locuință vecină, care aparține unei rude, tânărul de 22 de ani a fost găsit spânzurat cu o funie, în podul casei.

Polițiștii deplasați la fața locului au făcut cercetări la fața locului, neexistând suspiciuni privind modul în care s-a produs decesul. S-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal.