Iluminatul ornamental de sărbători din municipiul Suceava nu va mai fi aprins începând de luni, 17 ianuarie, când au început deja operațiunile de strângere a instalațiilor, care vor fi depozitate și pregătite pentru următorul sezon. Doar că până la următoarele sărbători de iarnă, noi elemente de atracție vor fi adăugate, inclusiv o altă înfățisare a bradului de Crăciun și a zonei centrale.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a spus că duminică seara a fost ultima zi în care a mai funcționat iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

„Mulțumim celor care au apreciat public cum a aratat orașul în această perioadă (27 noiembrie-16 ianuarie).
Însă cel mai important lucru este faptul că am adus o oază de bucurie în sufletul sucevenilor în această perioadă dificilă din cauza pandemiei.
Ne dorim ca în iarna viitoare să amenajăm după un proiect profesionist zona centrala a orașului și vom cumpăra un alt ornament pentru bradul de Crăciun(cel existent va fi mutat într-un cartier)”, a spus Ion Lungu”, care și-a ilustrat mesajul și cu câteva imagini reprezentative cu iluminatul ornamental din această iarnă.