Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava va oferi, în zilele de Paști, un meniu tradițional celor aproximativ 500 de pacienți care se vor afla internați în perioada sărbătorilor pascale. Directorul de îngrijiri al spitalului, Oana Stanciu, a declarat că, în funcție de afecțiunile de care suferă și de recomandările medicilor, pacienții vor avea în meniu  drob de miel, ruladă de carne, friptură/ grătar de pui, porc sau vită, ciorbă de perișoare, ciorbă de miel, ciorbă rădăuțeană, supă de pasăre cu găluște de gris, supă de linte, supă de legume strecurată, ardei umpluți și mămăligă, sarmale cu smântână și mămăligă, piftie de pasăre sau de porc cu mămăligă, pește la cuptor, salată orientală, plăcintă cu carne, orez cu morcov fiert, cartofi cu salată verde, fasole verde cu morcov sote, piure de țelină, piure de legume, urdă, brânză de vaci, ouă roșii, salată de sfeclă roșie, legume - ardei gras, roșii, castraveți, fructe – banane sau portocale, pască cu brânză și cozonac cu și fără zahăr, ouă de ciocolată, ciocolată fără zahăr, chec, salată de fructe simplă sau cu frișcă etc.

De altfel, încă de anul trecut Spitalul de Urgență din Suceava afișează săptămânal pe site meniurile pentru toate categoriile de pacienți și pot fi consultate oricând atât de cei internați, cât și de familiile lor.

 

 https://spitaluljudeteansuceava.ro/pacienti-2/meniuri-saptamanale/