Timp de trei zile, de vineri până duminică inclusiv, sucevenii sunt așteptați să petreacă Zilele Sucevei la terase, cu mâncare bună, băuturi pe alese, spectacole folclorice și a doua ediție a concursului „Miss Sânziana”, la grădina de vară Admiral Cetate.

Evenimentul este organizat de Restaurantul Ceaunul Răzeșului, cu participarea grupului folcloric „Dulce glas Bucovinean” și a formației „Simbol”, din Suceava, invitați speciali fiind Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Ionuț Catargiu și Gabriel Cîrcu.

Momente muzicale plăcute urmează să fie oferite și de formația de muzică Admiral.

Programul de spectacole la grădina de vară Admiral Cetate:

  • Vineri 24 iunie, între orele 14.00 – 21.00;

  • Sâmbătă 25 iunie, între orele 13.00 – 21.00;

  • Duminică, 26 iunie, de la ora 13.00 și până la ora 20.00.

Concursul Miss Sânziana 2022

 

Tot în perioada Zilelor Sucevei și a sărbătorii de Sânziene, Restaurantul Ceaunul Răzeșului organizează Miss Sânziana, ediția 2022 – spectacol concurs de frumusețe, cîntec și port popular.

Concurentele sunt prezentate pe www.ceaunulrazesului.ro unde pot fi deja votate, până sâmbătă, 25 iunie, inclusiv. Acestea vor urca sâmbătă, 25 iunie, pe scena Grădinii de vară Admiral Cetate, unde vor prezenta un spectacol de port popular și muzică din Bucovina.
Tot atunci va avea loc și finala concursului, în urma voturilor online și a clienților restuarantului, care vor primi buletine de vot, urmând a fi anunțată câștigătoarea concursului Miss Sânziana 2022. Buletinele de vot completate de către clienții restaurantului participă la o tombolă cu două premii în valoare de câte 100 de lei fiecare.