Municipiul Botoșani a găzduit zilele trecute o nouă ediție a Memorialului „Conu Mișu Gontaru” la tenis de câmp, la care au participat competitori amatori din zona Moldovei.

În ce-i privește pe tenismanii suceveni, au concurat la turneul de la Botoșani în număr mare și cu bune rezultate. Astfel, finala categoriei 40 de ani a fost una sută la sută suceveană și s-a încheiat cu victoria lui Mihai Pânzaru (CS Select), care s-a impus cu 7-5, 6-2 în disputa cu Florin Popovici Dumbravă (ACS Tenis Dava). Întrecerea categoriei 50 de ani s-a încheiat tot cu victoria unui sportiv legitimat la CS Select, este vorba de Stelică Airinei, care a dispus în ultimul act cu un dublu 6-2 de Gelu Dănilă, de la Intertenis Botoșani. Trofeul pus în joc la categoria 55 de ani i-a revenit lui Alexandru Năstasă, care l-a învins în meciul decisiv pentru titlu pe Dan Ursu, de la Sănătatea Darabani.

În ce-l privește pe Vasile Ungurean, a cedat greu, cu 6-4, 6-7, 8-10, confruntarea din finala categoriei 60 de ani, în care oponent i-a fost localnicul Mircea Olaru, după ce a irosit trei mingi de meci pe finalul setului al doilea. În semifinale, Olaru eliminase un alt sucevean, pe Gigi Berariu.