Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că în vederea îmbunătățirii activității de relații cu publicul, respectiv eliminarea cozilor la ghișee, a dispus instalarea și implementarea unui sistem electronic cu bonuri de ordine la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Alexandru Moldovan a precizat că la această instituție va fi implementat un Sistem Electronic de Dirijare și Ordonare – S.E.D.O., cu titlu gratuit, de către o firmă specializată.

Moldovan consideră că prin implementarea unui sistem electronic cu bonuri de ordine, atât angajații serviciului, cât și cetățenii și reprezentanții persoanelor juridice care solicită serviciile instituției își pot eficientiza mai bine timpul. Prefectul județului Suceava a apreciat că instalarea sistemului electronic de bonuri de ordine poate conduce la o creștere a randamentului activității, respectiv la o atmosferă normală de așteptare, având în vedere că modul de utilizare este simplu și accesibil tuturor.