Formația Liceului cu Program Sportiv din Suceava a obținut calificarea la turneul final al Campionatului Județean Under 17, faza națională.

Fotbaliștii pregătiți de Andrei Ițco au acces între cele mai bune patru echipe din țară după ce au câștigat ambele partide disputate în cadrul turneului semifinal de la Suceava. În primul joc, LPS a dispus clar, cu 5-0 de FC Botoșani, cu ajutorul golurilor marcate de Recolciuc (2), Gafencu, Cozma și Dobresenciuc, după care a trecut de Kinder Sângeorgiu de Mureș, cu 1-0, grație reușitei semnate de Corniciuc.

„Sunt mândru de fotbaliștii mei. Mulțumim celor care ne-au fost alături și conducerii liceului pentru condițiile oferite”, a declarat profesorul Andrei Ițco.

Până în prezent, au obținut calificarea la turneul final formațiile LPS Suceava și GT Sport Alba Iulia, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să fie stabilite și celelalte două finaliste.

LPS Suceava se bazează în acest sezon pe următorul lot de jucători: Emanuel Sahleanu, Bogdan Bujoreanu, Robert Cucoș, Andrei Prelipcean, Alexandru Ionescu, Denis Teleasă, Cosmin Toderean, Ronyn Molorciuc, Sebastian Grecu, Iulian Serediuc, Lucian Corniciuc, Flavian Cozma, Iulian Recolciuc, Raul Rarica, Sebastian Burlacu, Dumitru Gabor, Ianis Smocot, David Gafencu, Costinel Dobresenciuc și Cosmin Tanța.