Primăria Vatra Dornei a premiat 30 de „cupluri de aur” din acest municipiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc în Sala Oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, în prezența primarului municipiului, Ilie Boncheș, a viceprimarului Marius Rîpan, precum și a membrilor familiilor care au fost sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie. Momentul festiv a început cu oficierea unei slujbe de binecuvântare, după care primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a ținut să le transmită celor 30 de „cupluri de aur” că sunt un model pentru întreaga comunitate dorneană.

„Sunteți un model pentru întreaga comunitate și vă mulțumesc, în numele dornenilor, pentru aportul la dezvoltarea localității noastre. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și să aveți cât mai multe prilejuri de bucurii alături de cei dragi dumneavoastră! La Mulți Ani!”, a spus Ilie Boncheș. El a precizat este pentru al zecelea an în care are onoarea să premieze familiile dornene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Ilie Boncheș a arătat că toate cuplurile premiate au fost martorii transformărilor municipiului Vatra Dornei, el subliniind faptul că în următorii doi ani vor fi implementate alte proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea orașului.

Astfel, primarul din Vatra Dornei a spus că în următorii doi ani vor fi importante lucrări în municipiu, în special pentru modernizarea infrastructurii. De asemenea, Ilie Boncheș a subliniat faptul că unul dintre cele mai importante proiecte pentru acest municipiu va deveni în cel mai scurt timp realitate, respectiv aducerea gazului metan la Vatra Dornei. Nu în ultimul rând, el a mai spus că la finalul acestui an vor fi finalizate lucrările de reabilitare și restaurare a cazinoului din Vatra Dornei, emblema acestui municipiu. De precizat că pe lângă diplome și premii, Primăria Vatra Dornei le-a oferit și o surpriză „cuplurilor de aur” din municipiu, un recital de muzică populară susținut de interpreta Daiana Ivașcu.