În organizarea Clubului Sportiv „Select” din Suceava, terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” au găzduit zilele trecute o nouă competiție dedicată tenismenilor amatori. Este vorba de Cupa Cetății, un turneu de Categoria „Gold”, din Circuitul Național „Sportya”, ce a înlocuit vechiul „Tenis Partener”.

Competiția s-a bucurat de un mare interes printre sportivii suceveni și cei din județele apropiate, pentru o triere echilibrată a concurenților turneul fiind structurat de către organizatori pe patru niveluri de valoare în proba de simplu. Tabloul de concurs de la Nivelul 4 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 5, 6 și 7 s-au adresat practicanților acestui sport din ce în ce mai avansaţi. De asemenea, turneul a avut în program și o întrecere de dublu, de Nivelul 6.

Competitorii suceveni au arătat o formă sportivă foarte bună, numărându-se și de această dată printre protagoniști. Astfel, Daniel Zepciuc s-a impus în întrecerea de la Nivelul 4 după ce a trecut în două seturi, cu 6-4, 6-3, de botoșăneanul Andrei Zambalic.

Supremația de la Nivelul 5 a fost disputată de doi tenismani din județul nostru, în ultimul act rădăuțeanul Daniel Isopescu, venit din calificări, dispunând cu 6-4, 6-2 de suceveanul Cătălin Juravle.

La Nivelul 6, câștig de cauză a avut localnicul Ionel Șuiu, care l-a învins în ultimul act pe Andrei Zaharie, din Botoșani, cu 7-6, 7-5.

La fel de echilibrat a fost și meciul decisiv pentru titlu de la Nivelul 7, acolo unde Gheorghiță Șestac, din Gura Humorului, a dispus cu 7-5, 6-4 de botoșăneanul Dan Vlădeanu.

Concursul de dublu de la Cupa Cetății s-a încheiat cu victoria perechii Cătălin Viorel Luca (Dorohoi) / Mirel Popușoi (Botoșani).