O femeie din Dărmănești a fost arestată preventiv de judecători pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce l-a bătut pe concubinul său, inclusiv cu piciorul unui scaun. Nu a fost vorba de vreo agresiune banală, ci de o bătaie cruntă. Bărbatul agresat, în vârstă de 50 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care necesită în jur de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Agresiunea s-a petrecut săptămâna trecută, în noaptea de 19 spre 20 iulie.

Mihaela Bodnariuc, în vârstă de 50 de ani, aflată în locuința comună cu bărbatul care are tot 50 de ani, pe fondul unui conflict, l-a lovit în mod repetat cu un picior de la scaun pe concubin, provocându-i multiple leziuni.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au continuat cercetările, iar după ce s-au primit date despre gravitatea și evoluția leziunilor fapta a fost încadrată la infracțiunea de violență în familie, într-o formă agravantă, având în vedere leziunile grave suferite de bărbat.

Femeia a fost reținută în arest marți, iar miercuri procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatei.

Judecătoria Suceava a admis propunerea și a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.  

Femeia poate contesta măsura arestării preventive le Tribunalul Suceava și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a judecătorilor.