Cea de-a doua ediție a Cupei „Ion Nistor”, găzduită de orașul Vicovu de Sus, s-a încheiat cu victoria formației Bucovina Bădeuți, după ce a dispus clar, cu 5-0, de gruparea Premier Iași, în meciul decisiv pentru titlu. Locul al treilea a revenit gazdelor de la Bucovina Vicov, care au învins în finala mică echipa Juventus Sibiu, cu scorul de 4-1.

Turneul a fost un mare succes de public, în condițiile în care pe tabloul de concurs s-au aflat formații de calibru ca Tazmannschaft București, una dintre cele mai titrate echipe din România, Premier Iași, multiplă câștigătoare a Ligii Magice, HNH Klausenburg, campioană a Clujului și învingătoare la Balkan Cup, în Bulgaria, Corvinul, câștigătoarea ultimelor opt ediții ale Campionatului de minifotbal Hunedoara, Regio Liriada, care domină în ultimii ani întrecerea municipală din Brașov, Belfoot Iași, campioana Ligii Speranțelor, Juventus, cea mai cunoscută echipă din Sibiu, Vasco da Gama Bistrița, Arsenal Iași, Site Bau Neamț, Liberto Iași sau Fiesta Roman.

Din județul Suceava au participat echipe cunoscute pe plan local sau chiar național, precum Mihu Acoperișuri, Bucovina Bădeuți, Bucovina Vicov, Fritehnic, Juventus Costișa, Amicii Casa Group, Lucas Shoes Vicovu de Sus sau Bucovina Rădăuți, care au reușit să se ridice la nivelul întrecerii.

Eforturile depuse pentru a aduna la un loc o asemenea pleiadă de echipe campioane a fost unul pe măsură, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul Primăriei Vicovu de Sus și al edilului Vasile Iliuț, care este un mare susținător al sportului. Organizarea competiției a fost una ireproșabilă, așa că Lucian Tărâță, Iosif Cârdei și Dimitrie Bîru pot fi mândri de rezultatul muncii lor. Au izbutit să atragă un număr important de sponsori, astfel încât premiile puse la bătaie au fost cu adevărat impresionante: 15.000 de lei pentru echipa câștigătoare a Cupei „Ion Nistor”, 9.000 de lei pentru vicecampioană, 6.000 de lei pentru ocupanta ultimei poziții de pe podium și 3.000 de lei pentru locul al patrulea.