Baza Sportivă TCM din Roman a găzduit zilele trecute Cupa Emy la tenis de câmp pentru fete și băieți. Întrecerea, cotată de categoria a II-a în calendarul Federației Române de Tenis, a avut în program concursuri la categoriile de vârstă 12 și 14 ani. Printre competitori, marea lor majoritate din zona Moldovei, s-a aflat și suceveana Maya Rotari, care a făcut un turneu perfect. Sportiva legitimată la clubul Select a reușit să treacă pe rând de Ana Maria Balasca (CSM Roman), Karina Elena Onișor (ACS Sense Roman), Elena Bianca Maftei (ACS Livone București) și Delia Maria Loghin (CSM Roman), cucerind trofeul pus în joc de organizatori.

Maya Rotari se pregătește intens în această perioadă sub supravegherea atentă a antrenorului Bogdan Marasin, urmând ca în acest weekend să participe la Cupa DJST – CSM Bacău.

Tot zilele acestea, la Piatra Neamț s-a desfășurat un concurs de seniori intitulat Cupa Orhideea. Printre laureații turneului s-a aflat suceveanul Viorel Negru, de la clubul Select, care a reușit să se impună la categoria de vârstă +55 de ani după ce l-a învins în finală pe romașcanul Valentin Munteanu, cu scorul de 6-4, 6-2.