Numărul sucevenilor care au fost sărbătoriți la împlinirea a 50 de ani de căsătorie, beneficiind de recunoștința comunității, a crescut cu încă 44 de cupluri, în municipiul Suceava.

Festivitatea de acordare a „diplomelor de fidelitate”, buchetelor de flori și a premiilor bănești a avut loc la finele săptămânii trecute, în sediul municipalității sucevene.

„Am avut onoarea să sărbătorim încă 44 de Cupluri de Aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Din anul 2005 până în prezent am sărbătorit 1.765 de cupluri. Este o minimă recunoștință și un minim respect pentru cei care au construit orașul nostru, care sunt modele pentru comunitatea noastră și pentru familiile tinere. Le dorim sănătate, să se bucure în continuare de o viață frumoasă ! La mulți ani, dragi sărbătoriți! Aveți toată stima și recunoștiința comunității!”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care a oficiat ceremonia de premiere, după ce a făcut și o scurtă trecere în revistă a proiectelor și investițiilor în curs, spre beneficiul cetățenilor municipiului reședință de județ.