Fostul antrenor al Forestei, Florentin Petre, a fost schimbat la începutul acestei săptămâni de la conducerea tehnică a grupării Ceahlăul Piatra Neamț, una dintre contracandidatele trupei pregătite de Dorin Goian în lupta pentru promovarea în eșalonul al doilea. Lui Petre i s-au imputat rezultatele îndoielnice din acest sezon, fiindu-i fatală înfrângerea din deplasare, scor 1-3, cu Dante Botoșani, din ultimul meci de campionat. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a lăsat Ceahlăul pe poziția a cincea în Seria I cu 17 puncte, cu o linie de clasament de 5 victorii, două rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.

Primele patru locuri, care asigură prezența în play-off, sunt ocupate de Foresta (28 pct.), CSM Bacău (21 pct.), Bucovina Rădăuți (19 pct.) și Dante Botoșani (19 pct.).

Înlocuitorul lui Florentin Petre pe banca tehnică a formației nemțene este Cristian Pustai, un antrenor bine cotat, care a mai pregătit în cariera sa echipe precum Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș, Rapid București, Dunărea Călărași și Gloria Buzău.