Un grav accident rutier s-a produs marți dimineață pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, la intrarea în Păltinoasa dinspre Ilișești, zona de pădure.

În urma ciocnirii violente a două autoturisme, mai multe persoane au fost rănite. Pompierii militari care au ajuns la fața locului au constatat că unul dintre răniți (șofer) era încarcerat și inconștient. Victima a fost extrasă din mașină și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, cu semne vitale.

Victima rănită grav în urma accidentului de la Păltinoasa este un tânăr în vârstă de 20 de ani, care are multiple leziuni grave și urmează să fie operat de urgență.

Spitalul Județean Suceava a transmis că tânărul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava comatos, instabil hemodinamic, fiind necesară intubație și ventilare mecanică.

Tânărul are traumatism cranio-cerebral, traumatism la nivelul coloanei cervicale, traumatism toracic cu multiple fracturi, afectare splenică, renală și multiple fracturi de bazin.

Pacientul a fost internat pe Secția de Chirurgie, urmând a fi supus de urgență unei intervenții chirurgicale. Prognosticul în cazul său este rezervat.