Accidentul mortal petrecut marți seară pe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți s-a produs în condiții destul de greu de explicat, în sensul că șoferul a părăsit în viteză carosabilul, într-o curbă. În urma impactului violent al mașinii cu un timpan de pod, bărbatul de la volan a fost proiectat în afara mașinii, neavând din păcate șanse de supraviețuire.

Accidentul s-a produs cu 10 minute înainte de ora 20.00.

La volanul unui autoturism Citroen se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani, Costel N., din Marginea. 

Acesta se afla pe sectorul de drum dintre sensul giratoriu către comuna Dornești și sensul giratoriu către  Frătăuții Vechi.

Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. Practic, mașina nu a luat curba și a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de deplasare. Mașina a intrat în coliziune frontală cu un timpan de pod.

Pompierii militari de la Rădăuţi au găsit şoferul proiectat în afara maşinii, prins între autoturism şi şanţul de beton.

Bărbatul era în stare de inconştienţă, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava a declarat ulterior decesul acestuia. Practic, bărbatul era deja decedat la ora la care echipajul medical a ajuns la faţa locului.

În cadrul anchetei s-a dispus efectuarea necropsiei și recoltarea de probe biologice privind stabilirea alcoolemiei.

Din păcate, se remarcă, de la începutul lunii noiembrie, producerea mai multor accidente rutiere mortale ori soldate cu persoane rănite grav.