Foresta Suceava traversează o perioadă foarte bună în acest sezon sub comanda lui Dorin Goian, iar victoria categorică din ultima etapă, 6-0, pe terenul celor de la FK II Miercurea Ciuc, nu face decât să confirme acest lucru. În afară de prestația convingătoare a echipei, confruntarea din Harghita a prilejuit debutul în Liga a III-a al talentatului portar Matei Cuciureanu, în vârstă de doar 16 ani, care a intrat pe teren în repriza secundă, în locul consacratului Toma Niga. Cuciureanu este un produs al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, fiind descoperit și crescut de profesorul Andrei Ițco.

În prezent, în lotul liderului autoritar al Seriei I a Ligii a III-a se mai află și alți tineri jucători de perspectivă formați la instituția de învățământ suceveană, precum Vlad Cimbru (20 ani), Marian Ilie (19 ani), Andrei Popovici (19 ani), Ștefan Mihalciuc (18 ani), Robert Cucoș (17 ani) sau Alexandru Ionescu (17 ani).

De asemenea, mai trebuie precizat că în baza unei colaborări cu Liceul cu Program Sportiv Suceava, conducerea Forestei a înscris în acest sezon competițional echipa a doua a clubului în Liga a IV-a, pentru postul de antrenor fiind ales Andrei Ițco.