Prezent la Paris, la sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la înființarea  Grupului Rossmann, din Franța, care deține și firma AMBRO din Suceava, primarul Ion Lungu a oferit o serie de cadouri speciale, cu valoare simbolică, conducerii companiei.

„Cu acest prilej am înmânat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Suceava președintelui Grupului, Bernard Rossmann.

Acordarea acestui titlu onorific a fost aprobată anul trecut de către Consiliul Local al Municipiului Suceava, pentru 25 de activitate în România și realizarea de investiții de peste 100 milioane euro la Ambro SA, încât astăzi, la Suceava este o fabrică modernă de hârtie.
Totodată, i-am înmânat o medalie aniversară cu 630 de ani de atestare documentară a orașului Suceava și medalia aniversară de împlinire a 500 de ani de la Sfințirea Bisericii Sfântul Gheorghe de la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, pe care Bernard Rossmann a vizitat-o.


Astăzi, firma AMBRO este cel mai mare agent economic din orașul Suceava, din punct de vedere al cifrei de afaceri și are un număr de 600 de salariați.
În acest an s-au  împlinit  și 60 de ani de la înființarea AMBRO SA (fostul CCH Suceava). La mulți ani, Rossmann Group! La mulți ani Ambro SA!”, a spus Ion Lungu, edilul municipalității sucevene, care anterior a fost director în cadrul Combinatului de Celuloză și Hârtie.

Pe tortul aniversar era scris : „Rossmann 100 ani! Ambro 60 ani!”.