Numărul achizițiilor reușite de Foresta în această iarnă a ajuns la cinci. Ultimul sosit este portarul Daniel Zvoronciuc, în vârstă de 22 de ani. „Zvoro” este sucevean la origine și a mai evoluat pentru Foresta în sezonul 2020-2021. În prima parte a actualei ediții de campionat a fost legitimat tot la o formație de Liga a III-a, Dante Botoșani. În cariera sa a mai îmbrăcat tricourile grupărilor Atletico Vaslui și Bucovina Rădăuți.

În afara lui Zvoronciuc, în această iarnă au mai ajuns pe Areni fundașul Ștefan Cană (FCSB), mijlocașii Valentin Hagiu (Rapid Brodoc) și Sebastian Nechita (Dante Botoșani) și atacantul Robert Martin (Șomuz Fălticeni).

Antrenorul Dorin Goian a stabilit reunirea lotului Forestei pentru ziua de luni, 23 ianuarie, la ora 10.00. După perioada de reacomodare la efort echipa suceveană va pleca într-un stagiu centralizat la Gura Humorului, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Oficialii clubului au schițat și programul partidelor de verificare, după cum urmează: pe 3 februarie, cu Politehnica Iași, pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.