O șoferiță băută zdravăn a fost prinsă în trafic în miez de noapte. S-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, pe drumul european 85, în zona localității Dărmănești.

Polițiștii au tras pe dreapta un autovehicul marca VW, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 34 de ani. Aceasta a prezentat la control documentele personale și ale mașinii, ocazie cu care s-a constatat că autorizația de circulație provizorie își pierduse valabilitatea la începutul lunii februarie a acestui an, iar poliția RCA era expirată de mai bine de o lună. Pentru că șoferița emana miros de alcool, polițiștii au decis să o testeze cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Femeia este cercetată acum pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.