În corpul A, etajul 1, al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, va avea loc marți, 23 mai 2023, la ora 17:00, vernisajul și premierea Concursului de fotografie „Contraste”, ediția a III-a, în cadrul Festivalului Studențesc „Zile și Nopți Studențești”.

Tema concursului de fotografie, „Esențe USV-iste: Descoperă vibrația și profunzimea studenției", a captat atenția și pasiunea studenților talentați din cadrul universității sucevene. Organizat în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților, Digital Media Center, Radio USV și Photo.On CCS, în cadrul Festivalului studențesc „Zile și Nopți Studențești” (ZNSt), acest concurs a oferit o platformă pentru a evidenția viziunea și creativitatea studenților USV-iști.

Organizatorii concursului ne-au transmis că datorită partenerilor pe care i-au avut, ASUS, Art Rock Cafe și Pixeda, au reușit să ofere premii valoroase și apreciate pentru această competiție. Toți câștigătorii vor fi răsplătiți pentru talentul lor incontestabil și pentru efortul depus pentru a aduce la viață esențele vibrante și profunde ale experienței de student la USV.

 „Vă invităm pe toți cei pasionați de arta fotografică și iubitori ai esteticului să vă alăturați nouă și să fiți martorii acestui eveniment extraordinar. Fie că sunteți studenți, profesori, membri ai comunității universitare sau simpli iubitori ai frumosului, vă așteptăm cu brațele deschise la vernisajul și premierea concursului <Contraste>. Vă garantăm o experiență vizuală remarcabilă și inspirație la fiecare pas”, este mesajul organizatorilor.