Un echipaj de poliție de la Biroul Rutier Suceava a luat urma, miercuri seară, unui autoturism care se deplasa cu viteză pe bulevardul George Enescu din municipiul reședință de județ. Polițiștii au observat că șoferul conduce agresiv și se deplasează succesiv de pe o bandă pe alta, astfel că i-au făcut semnal de oprire.

Șoferul autoturismului VW Golf nu a oprit la semnalele acustice și luminoase și și-a continuat drumul spre Mărășești, ajungând pe strada Oituz și apoi pe strada Prof. Leca Murariu. Aici, șoferul a oprit și a stins luminile mașinii.

Autoturismul VW Golf a fost blocat de autospeciala de poliție, dar cel de la volan a refuzat să coboare ori să colaboreze în vreun fel. A fost nevoie de o intervenție în forță pentru ca cel de la volan să fie extras din mașină, imobilizat și încătușat.

După ce a fost dus la sediul Poliției municipiului Suceava, fugarul a fost cu greu identificat în persoana lui Augustin S.

Cel puțin în primă fază polițiștii nu au descoperit probleme de ordin penal, însă șoferul a fost amendat și i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile pentru conducere agresivă și pentru neoprire la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.