Echipa de handbal masculin seniori a Clubului Sportiv Universitar a susținut miercuri după-amiază, în Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Ion Creangă”, un joc test împotriva reprezentativei de tineret a României, aflată în cantonament la Suceava.

După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, 18-18, formația suceveană s-a desprins pe tabela de marcaj în mitanul secund, impunându-se la final cu scorul de 43-34. Antrenorul Bogdan Șoldănescu nu i-a utilizat în acest meci pe accidentații Darius Makaria și Adi Tîrzioru.

Pentru România au evoluat și cei cinci universitari convocați de selecționerul Adrian Petrea pentru această acțiune, este vorba de Codrin Radu, Alexandru Focșăneanu, Sorin Grigore, Cătălin Zarițchi și Bogdan Niculaie. „Tricolorii” antrenați de Adrian Petrea se pregătesc pentru Campionatul European de tineret, care se va desfășura în Slovenia, în perioada 10-21 iulie 2024. Reprezentativa țării noastre a fost repartizată în Grupa D, împreună cu Ungaria, Norvegia și Cehia.