Bucovina a revenit pe lista destinațiilor turistice de lux la nivel internațional, fiind inclusă într-un nou circuit oferit de compania TCS World Travel. În cursul zilei de miercuri, pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a aterizat o aeronavă de lux a companiei TCS World Travel, având la bord aproximativ 50 de turiști din mai multe țări care au ales circuitul „Regate şi Culturi”, prețul unui bilet fiind de nu mai puțin de 129.950 de dolari.

Prețul acestei expediții all-inclusive acoperă absolut tot, de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice, ghiduri de top, băuturi, dar și bacșișurile. De precizat că Bucovina, alături de București, au fost singurele destinații din România care au fost vizitate în cadrul circuitului „Regate şi Culturi”, care are loc în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024. După ce au aterizat, turiștii au vizitat mănăstirile monument UNESCO Voroneț și Humorului, după care au luat masa la pensiunea „Acasă în Bucovina” din Capu Câmpului. Turiștii s-au delectat cu mâncăruri tradiționale din Bucovina, de la aperitive și până la mai multe feluri de mâncare din hribi, mâncărică de miel, dar și băuturi precum afinată sau socată. Fără doar și poate, turiștii au fost mai mult decât încântaţi de Bucovina, de cele două mănăstiri vizitate, dar și de o experienţă gastronomică unică la pensiunea la care au luat prânzul. De precizat că, înainte de pandemie, Bucovina a mai fost inclusă de trei ori în același circuit, având parte de aceleași aprecieri pozitive din partea turiștilor străini.

Circuitul „Regate și Culturi” durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia). Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR, cu doar 52 de locuri, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 30 de ani sute de excursii de lux, cu avioane private, în mai mult de 200 de destinații.