Joi, 27 iunie, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava se va desfășura cântarul oficial al galei de kickboxing Colosseum Tournament 43, care va avea loc o zi mai târziu, la Cetatea de Scaun. Acțiunea care va începe la ora 19.00, în prezența legendei K1 Semmy Schilt, va mai cuprinde conferința de presă oficială a evenimentului, un seminar de kickboxing și un superconcert cu starul rap Cabron.

Printre gladiatorii care vor urca pe 28 iunie în ringul de la Cetatea de Scaun se numără și trei sportivi suceveni, este vorba de Bogdan Floriștean, campionul categoriei 65 de kilograme, Mihai Rusu, care prin prestația sa a ridicat asistența în picioare la gala de anul trecut, și Ștefan Veber, care va debuta cu acest prilej în promoția Colosseum Tournament.

Fight card-ul galei mai cuprinde nume respectate din kickboxing-ul mondial, precum Ibitssam Kassrioui, „Prințesa Marocului”, Dimitrii Sîrbu, cel mai bun luptător din Republica Moldova, deținătorul centurii în circuitul FEA aflată în topul european, Jaleesa Alfons, aflată în top 10 mondial, greul Winfried Jops, ultimul challanger din circuitul Enfusion, și Brahim Akdi, participant la turneul New Heroes.

De asemenea, evenimentul organizat de promotorii Gabriel Georgescu, Horia Rădulescu și Cristi Varasciuc, cu sprijinul Primăriei Suceava, Consiliului Județean și Muzeului Național al Bucovinei, conține multe puncte de atracție și pe partea artistică, cum ar fi momente susținute de Cabron, la cântarul oficial, Lora, la finalul galei, Filarmonica din Botoșani și soprana Nicoleta Maier, care va intona imnul național. Ring announcer va fi și de această dată reputatul Daniel Austin, care va face pereche cu senzaționala Majda Aboulumosha.

Cu prilejul galei, organizatorii au anunțat că vor monta la Cetatea de Scaun un balon cu aer cald, cu o capacitate de 10 persoane, cu ajutorul căruia sucevenii vor putea admira de la înălțime monumentul istoric de care suntem atât de mândri, cât și panorama orașului.