Comuna Cornu Luncii va găzdui, duminică, 30 iunie, începând cu ora 13:00, o nouă ediție a Festivalului Produselor Tradiționale. Evenimentul, ajuns la a opta ediție, va avea loc la Sala Sporturilor Brăiești, din comuna Cornu Luncii. Primarul acestei comune, Gheorghe Fron, i-a invitat pe toți locuitorii din Cornu Luncii, dar și din alte localități să participe la festival, unde se vor putea delecta cu produse de excepție, de la balmuș jântuit, urdă, caș și până la tocăniță de miel și berbecuț la proțap.

”Vă invităm să vizitați expoziția de produse tradiționale a gospodinelor și firmelor din comuna Cornu Luncii și împrejurimi. Veți degusta împreună cu noi bunătățile preparate la stânele din comuna noastră: balmuș jântuit, tocăniță de miel, berbecuț la proțap, urdă, caș, dar și multe alte preparate tradiționale de excepție”, a transmis primarul din Cornu Luncii.

El a spus că în cadrul festivalului vor avea loc și spectacole folclorice susținute de Ovidiu Homorodean, Nicolae Glib, Dan Doboș, Laurențiu Marian, Petronela Popa și Gabriel Treteag, Leonard Zamă și un grup instrumental valoros. El a adăugat că un moment special și deosebit de frumos va fi susținut de îndrăgita interpretă de muzică populară Viorica Macovei și Fanfara Lunca Moldovei din Cornu Luncii.