Bărbăţia PSD – că tot a început campania ”Nu mai bateţi femeile!” – se exprimă azi, prin virilitatea câtorva baroni locali şi a altora de la centru, cărora le cad nădragii nu de bătrâneţe, ci din pricina buzunarelor prea grele de lingouri, se exprimă, observ, luând-o la pumni pe biata Viorica. Ea a pierdut alegerile, ea nu s-a prezentat corespunzător pentru a aduna iubirea buchet, buchet a alegătorilor, ea a spus ce nu trebuia spus, ea e agramata de serviciu în lumea filologică a fostului partid al lui Vanghelie.
Biata Viorica Dăncilă, consiliată doct de Codrin Ștefănescu, de sirena viperină Olguţa, de Bădălăii de la Dunăre şi atinşii de Arsenic din nord, n-a făcut faţă votului. Votul a curs, cică, împotriva ei, individa nefiind pe placul alegătorului!

Mai Bădălăilor! Cei mai mulţi votanţi, din ţară cei mai numeroşi, la care s-a adăugat revolta apăsată a diasporei, au declarat că votează ÎMPOTRIVA PSD!

Nemulţumiţi de PSD au plecat numeroşi români în lume, sufocaţi de acest partid care s-a instalat, ca Front al Salvării Naţionale, la butoane, prin oamenii ieşiţi din cancelariile lui Ceauşescu şi Bobu. Cangrena acestui partid (cu nume schimbat şi băgat şi în alte partide) a omorât de 30 de ani România, a văduvit-o de industrie, a lăsat-o fără un leu în buget, i-a vândut ca fier vechi combinatele şi ca epave vapoarele (una din primele puteri navale comerciale din lume), vapoare care, revopsite, circulă acum pe mările şi oceanele lumii. Sute de mii de oameni au scandat în pieţe ”PSD – Ciuma roşie!” când nimeni nu auzise încă de Veorica şi nici măcar de Iohannis.

A fost votat Iohannis?! S-a dus o bătălie între femeia asta, cu limitele ei şi pudra ei excesivă, şi nemţul fioros de la Sibiu? Nu, domnilor Bădălăi şi Codrini şi cum vă mai numiţi. A fost o luptă cu partidul-stat care şi acum, în această campanie pierdută lamentabil, încât n-ar mai trebui să scoată o vreme nasul de sub pat, a încercat exersata mituire.

Dăncilă a fost o parolă de schimb, o ceva, un afiş în care unii au dat cu ouă. Au dat cu ouă în PSD, nu în zulufii ei.

A câştigat sibianul că e deştept şi râde frumos cu dinţii lui de cal? Aş! A câştigat poporul votant care a făcut alergie la partidul care – reprezentat de voi – oricum v-aţi numi, nu vă mai vrea.

Diseară, înţeleg, convinsă fiind de berbantul băţos de la Buzău, uns azi preşedinte al Camerei, Viorica Dăncilă a acceptat să-şi pună cenuşă în cap, să se declare păcătoasa din Biblie care merită strivită cu pietre, ”proasta satului”, pentru a-l cita pe soţul brunet al Liei, învinsa care a făcut de râs vitejia pesedistă.

Măi frumoşilor! Măi doldora de bani! Măi ăştia care şi în seara pierdutelor alegeri aţi cărat, contra cost, lume peticită şi blegită de băutură la secţiile de votare cu dubele, cheltuind, din buzunarul furat al ţării, sume uriaşe, spre a schimba cursul istoriei, vă spune poporul cel mare că NU MAI ȚINE!

Alegerile astea nu au fost pierdute de nefericita Dăncilă şi nici câştigate de neamţul abil de la Sibiu. Ăştia doi au fost nişte figuranţi, nume fără semnificaţie. Semnificaţia cărată pe umerii silabelor componente din onomastica lor de candidaţi a ţinut de bătălia cu voi, partidul care se numeşte Buzatu, Ciolacu, Manda, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, lipsa de spitale şi şosele, averile nesimţite ale politicienilor care n-au avut o zi măcar firmă şi salariaţi.

Singurul cu care au luptat, votând, oamenii, a fost PSD-ul ăla reprezentat de voi toţi Ciolacii care o dau afară azi pe Dăncilă pentru a se ”rebrendui”. Vă rebrenduiţi pe dracu, dând-o afară în şuturi pe Dăncilă, după care nu mă omor, dar vorba voastră, vă puneţi ca boii (”ca boul”, ziceaţi, că era vorba de Iohannis) cu o biată femeie.

Dacă n-aţi priceput că nu Dăncilă a pierdut, chiar înseamnă că sunteţi duşi cu capul şi voi toţi sunteţi cum ziceţi că e ea.

P.S. Am scris acest text pe 26 noiembrie, înaintea marii şi jalnicei păruriri care a avut loc la PSD.