Clienții unui supermarket din Suceava au avut parte de o surpriză deosebită, prin care a fost marcată sărbătoarea Zilei Naționale a României.

Zeci de angajați ai Auchan Suceava, îmbrăcați toți la fel, cu mănuși albe, tricouri galbene și pantaloni de camouflaj, ca la armată, purtând steaguri tricolore, au apărut defilând pe culoarul principal din Iulius Mall, îndreptându-se în pas de defilare, pe ritmul muzicii, spre intrarea în supermaket.

Aceștia au parcurs întreg magazinul, sub privirile curioase și uimite ale clienților, care îi fotografiau, filmau sau îi urmau, să vadă ce se mai întâmplă, până în zona unde se servește mâncare gătită.

Acolo, într-un careu delimitat cu bandă tricoloră, cei 30 de stegari Auchan, coordonați de directorul magazinului, Lucian Vacariuc, au efectuat arborarea drapelului României și o serie de coregrafii artistice, repetate timp de 10 zile, după orele de program, impresionând publicul care i-a răsplătit cu aplauze.

Apoi, pe ritmurile muzicii populare cântate de o tînără interpretă, Georgiana, Stegarii Auchan s-au prins în horă, alături de alți angajați dar și de clienți, numărul dansatorilor crescând mereu.

Seria de surprize pregătite clienților pentru a marca Ziua Națională a României a continuat cu oferirea unui tort imens, de 75 de kg, în culorile drapelului și cu stema țării pe mijloc, preparat în patiseria proprie. Astfel, clienții care au asistat la spectacol dar și cei care au venit ulterior s-au îndulcit cu deliciosul tort, oferit pe parcursul întregii zile.

Alte surprize plăcute urmează să fie făcute vizitatorilor Auchan Suceava pe parcursul întregii luni decembrie.