• Taberele sunt disponibile atât la sediu cât și în format online live
  • Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți la nivel național în cei trei ani de prezență în țară

 

Logiscool Suceava, parte din rețeaua internațională de școli de programare pentru copii și adolescenți, deschide campania de înscriere la tabere și ateliere digitale în vacanța de primăvară.

Cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

 

Cursuri de programare pentru viitor 

Ce pregătește echipa Logiscool Suceava pentru vacanța școlară de primăvară? Vă așteaptă tabere urbane care au loc la sediul din Bulevardul 1 Mai, Nr. 10, în grupe de 6 – 12 elevi, cu o durată de o săptămână, de luni până vineri.

Tabere disponibile: Minecraft Clasic sau Design ( 7-14 ani ), Producție și editare video ( 10-14 ani ), Junior Designer ( 10-14 ani ), Robotică Lego WeDo ( 7-9 ani ), Android application ( 10-14 ani ).

Vă puteți înscrie copiii și la atelierele digitale, care au loc online, prin videoconferință, pe tema Roblox Game Design, cu o durată de o săptămână, 3 ore pe zi cu pauze, de luni până vineri.

Taberele se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 17 de ani,în grupe de 6 - 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători.

Toți cei înscriși la taberele sau atelierele digitale Logiscool Suceava, fie în școală sau online, vor avea acces la materiale de suport și resurse educative în cadrul platformei proprii de învățare Scoolcode.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici: https://www.logiscool.com/ro/school/suceava#campinfos

 

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 40 de școli de programare la nivel național.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 17 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 90.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.

În total, în cei trei ani de funcționare, Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți.