Echipa mobilă de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, formată din personalul medical de la centrul din incinta parcului zoologic din Rădăuți, a vaccinat până acum persoane nedeplasabile din localitățile Dornești, Frătăuți, Satu Mare, Volovăț, Burla, Bilca, Rădăuți, Marginea, Solca, Arbore, Iaslovăț, Milișăuți, Sadova, Pojorâta, Câmpulung Moldovenesc, Vama, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviței și Moldova Sulița. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că echipa mobilă, care merge la persoanele nedeplasabile, vaccinează doar cu vaccin Pfizer, în timp ce la centrul fix de la parcul zoologic se folosește în continuare vaccin AstraZeneca. Dacă în data de 6 aprilie echipa de la acest centru nu a vaccinat, în 31 martie a administrat 68 de doze, în 4 aprilie – 109 doze și în 5 aprilie – 74 de doze. În ceea ce privește vaccinarea cu AstraZeneca, purtătorul de cuvânt al DSP a afirmat că din cauza faptului că au fost programări puține, două pe 6 aprilie, trei pe 7 aprilie, nouă pe 8 aprilie și 13 pe 9 aprilie, toți cei 27 de oameni planificați să se vaccineze în această săptămână la centrul de la parcul zoologic au fost notificați să vină vineri, 9 aprilie.

Puține vaccinări sunt și la centrul de la sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava - în data de 6 aprilie doar 11.

La vaccinarea cu Pfizer și Moderna situația este cu totul alta. Gabriela Băncilă a arătat că în cursul zilei de 6 aprilie a.c. s-au vaccinat în județ 1.584 persoane, dintre care 369 cu doza I și 1.215 cu doza a II-a. Cei mai mulți au fost vaccinați la centrul de la Spitalul Județean Suceava – 297, apoi la centrul de la Spitalul de Boli Cronice Siret – 174 și cel de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc - 160. La centrele de la spitalele din Fălticeni și Rădăuți au fost vaccinate câte 156 de persoane, la centrul de la stadionul din Vatra Dornei - 132, la Iulius Mall Suceava – 130, la Spitalul Gura Humorului – 126, la Casa de Cultură „Mihai Teliman” Siret – 70, la Căminul Cultural „Al. Arșinel” Dolhasca și la sala de sport de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava - câte 60, la sala de sport de la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Fălticeni – 50 și la sala de sport de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc - două persoane.

Până la data de 6 aprilie 51.623 persoane din județ s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2, din care 34.354 persoane au primit și doza a II-a.