Crama Gramma de lângă Iași va produce în această toamnă must pentru pasionații de a face vin acasă. Pe lângă vinurile de calitate pe care le produc de obicei, cei din conducerea cramei din satul Vișan și-au propus să ofere celor cărora le este drag să urmărească fermentația noului vin în pivnița proprie must din soiurile de struguri cultivate în această atractivă zonă viticolă.

Astfel, în perioada următoare vor pune în vânzare cu prețuri începând de la 4,5 lei/litru must alb, rose și roșu din următoarele soiuri: Fetească Albă, Fetească Regală, Muscat Otonel, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Doritorii sunt așteptați cu bidoane, damigene și butoaie curate la Crama Gramma din satul Vișan, la ieșirea din Iași spre Vaslui prin Bucium. Aici ei pot urmări toată tehnologia și igiena necesare preparării mustului și vinului de calitate, pot gusta ceea ce vor să cumpere, primind în același timp sfaturi de preparare a vinului de la specialiștii cramei.

În același timp, cei doritori pot cumpăra din cramă și must decantat, deja limpezit și fără partea de drojdie, deci cu un randament mult mai bun, la un preț de 5,5 lei/litru. Campania de promoție la aceste produse se va desfășura până la finalul lunii octombrie, iar comenzi se pot face la telefon 0725 149 762, informații suplimentare aflând pe comenzi@grammawines.ro. Pentru un acces facil spre sediul cramei, introduceți pe aplicația Waze adresa ”Gramma wines”.