În accidentul produs marţi, în jurul orei 7.00, pe DN 17A, la Marginea, şoferul autoutilitarei a intrat în coliziune cu atelajul hipo în care se aflau șase oameni, din fericire impactul neavând consecințe foarte grave, doar unul dintre ocupanții căruţei ajungând la spital.

 

Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 42 de ani, din comuna Voitinel, care conducea o autoutilitară Mercedes Benz, pe direcția Marginea-Sucevița, a intrat în coliziune față-spate cu atelajul hipo care circula în fața sa, condus de un tânăr de 23 de ani, din Burla, alături de care se aflau mai mulți membri din familia sa. Accidentul s-a produs la o oră la care încă nu se luminase. Polițiștii au constat că atelajul hipo era semnalizat cu o plăcuță reflectorizantă în partea din spate.   

Pompierii militari și echipajele medicale au constata că trei dintre ocupanții căruței acuză leziuni. Ulterior, doar un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Burla, pasager în căruță, a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu o contuzie toracică ușoară.