La sediul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Suceava a ajuns luni, 11 octombrie, „Caravana vaccinării”. O parte dintre inspectorii școlari au fost vaccinați cu cea de-a treia doză. La nivelul unității, conform datelor furnizare de conducerea instituției,  procentul de vaccinare al inspectorilor este de 84,37%, 27 de inspectori școlari fiind vaccinați cu un număr de doze corespunzător schemei complete de vaccinare. Dintre aceștia, 15 s-au vaccinat cu cea de-a treia doză în cursul zilei de luni.

Inspectorul școlar general al IȘJ Suceava, prof. Grigore Bocanci, a precizat că „este momentul să fim responsabili, activitatea de astăzi fiind în același timp un exemplu și un îndemn pentru vaccinarea voluntară a personalului din învățământ, ca măsură de diminuare a efectelor pandemiei de Covid-19. În felul acesta, actul didactic se va desfășura cu prezența fizică a copiilor, elevilor și profesorilor cât mai mult timp”.

Într-un comunicat de presă, se precizează că „Inspectoratul Școlar Județean Suceava susține și recomandă vaccinarea tuturor angajaților din învățământul sucevean”.