Apa rece nu mai curge la robinetele a mii de suceveni din cartierul Obcini, în dimineața zilei de marți, 12 octormbrie, din cauza unei avarii la rețeaua de distribuție a ACET Suceava.

Întreruperea furnizării de apă rece potabilă afectează imobilele de pe străzile: Calea Obcinilor, bdul Corneliu Coposu, Bistriței, Duzilor, Castanilor, Mesteacănului, Rulmentului, Fântâna Albă, G-ral. Leonard Mociulschi, Slătioarei, Viitorului, Stațiunii, Ostra, b-dul.1 Decembrie 1918 de la intersecția cu str. Bistriței până la intersecția cu str. Calea Obcinilor, str. Măgurei de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str. Bistriței, str. Victoriei de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str. Fântâna Albă, b-dul Gavril Tudoraș de la intersecția cu str. Stațiunii până la intersecția cu str .Bistriței, slt.Turturică.

Întreruperea de apă rece afectează inclusiv punctul termic Obcini 1, care nu mai poate furniza apă caldă consumatorilor din sistemul centralizat de termoficare.

Conform estimărilor echipelor de intervenție de la ACET, problemele ar urma să fie remediate în jurul orei 15.00, când se va relua furnizarea apei reci.