Un minor în vârstă de 13 ani, George Alexandru Andrieș, este dispărut de duminică dimineață, de la Corni - Liteni.

Membrii familiei au relatat că au plecat să voteze, iar când s-au întors băiatul nu mai era acasă. Anterior, acesta ar fi fost certat pentru că și-ar fi distrus telefonul la școală.

Poliția a fost alertată la câteva ore de la dispariție.

Singura informație obținută este că acesta ar fi fost văzut în Gara Pașcani, de unde a plecat spre Iași.

Luni dimineață, membrii familiei erau deja foarte panicați pentru că trecuse o noapte și nu știau nimic de copilul lor. 

Polițiștii aveau date certe că este vorba de o plecare voluntară, ceea ce face mai scăzut riscul unei tragedii. Îngrijorări există însă.

”Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a minorului Andrieș George-Alexandru, domiciliat în comuna Adâncata, sat Fetești, fără forme legale în oraș Liteni, sat Corni, județul Suceava, care la data de 09.06.2024 a plecat de la adresa unde locuiește fără a reveni până în prezent.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un trening negru, șosete mov și șlapi albaștri și avea asupra sa alte articole de îmbrăcăminte, respectiv o pereche de blugi albaștri, un hanorac roșu, un trening gri închis și o pereche de adidași albi.

Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m, constituție slabă, ten măsliniu, păr șaten, ochi căprui, fața ovală, pe brațul stâng are un semn de la o arsură.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin SNUAU 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis ieri Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.