Liviu Daniel Cîrdei, un tânăr de 34 de ani din municipiul Suceava, este unul dintre cei șase concurenți care se vor duela în finala reality show-ului "Insula de 1 Milion", de la Kanal D.

După luni de competiție, probe de foc și provocări limită, suceveanul intră în luptă directă pentru premiul de 1.000.000 de lei, finala urmând să fie difuzată sâmbătă, 15 iunie.

„Insula de 1 Milion” este un show de aventură, cu un format atipic,  care a reunit 50 de concurenţi, puși constant în fața unor provocări neașteptate. Pe o insulă în Republica Dominicană, complet izolați, aceștia au avut parte de multe privațiuni și testări în cascadă, nu de puține ori tensiunea fiind la cote maxime.

 

  • Cine este Liviu Daniel Cîrdei?

 

Potrivit www.kanald.ro, Liviu Daniel Cîrdei are 34 de ani și este de profesie fotograf „în căutarea independenței și a aventurii și își dorește să-și pună la încercare limitele în cadrul emisiunii <Insula de 1 Milion>”.

Liviu a crescut în cartierul Burdujeni și a absolvit Colegiul "Alexandru Ioan Cuza". La vârsta de 20 de ani a plecat în Italia în căutarea unor oportunități de muncă mai profitabile, țară în care a rămas vreme de 11 ani.

În primele două luni, a lucrat pe acoperișuri, iar apoi și-a petrecut nouă ani în domeniul logistic al mărfurilor, construindu-și o carieră solidă.

„Însă, pe lângă munca sa riguroasă, Liviu a simțit mereu o chemare și către artă. Astfel, odată întors în România, Liviu a decis să-și urmeze pasiunea pentru fotografie și și-a îndreptat atenția către fotografia de evenimente”, arată www.kanald.ro.

Potrivit paginii online, „cu toate că suferă de vitiligo și are un defect de vorbire din copilărie, Liviu a învățat să își accepte aceste aspecte și să le transforme în avantaje. Răbdarea este cel mai mare atu al său, iar independența financiară reprezintă o realizare semnificativă în viața sa. Pasiunea sa pentru natură și sport îl definește pe Liviu, care își petrece timpul liber alergând și ridicând greutăți. Cu o experiență în box și o adaptabilitate remarcabilă în orice situație, Liviu se descrie ca fiind calm, puternic și încrezător în bunătatea sa interioară.

Concurentul crede că cel mai mare defect al său de care nu poate scăpa este bâlbâitul și cedează foarte ușor dacă vede că i se face rău cuiva”.

Liviu are un frate și este necăsătorit.