YZZY.ro, businessul sucevean de telefoane second-hand, confirmă, la doi ani de la deschidere, ascensiunea accentuată a pieței de gadgeturi pre-owned, a serviciilor de vânzare și cumpărare de telefoane mobile la mâna a doua.

Bilanțul anului 2023 al brandului YZZY.ro numără sute de tranzacții în țară și vânzări de peste 800.000 de euro.

„Creșterea constantă se remarcă atât din punct de vedere al dezvoltării echipei – numărul de angajați a fost dublat în ultimul an – cât și în ceea ce privește vânzările propriu-zise.

În 2023, YZZY a vândut de aproximativ 800.000 €, o creștere semnificativă față de 2022, când monitorizarea vânzărilor s-a oprit la 315.000 €”, declară Ionuț Corneliu Dumitraș, fondatorul YZZY. 

Acesta a mai completat că succesul în acest business se bazează pe seriozitatea cu care lucrează, dar și pe pasiunea angajaților pentru a aduce o schimbare pozitivă în vânzarea și cumpărarea de telefoane second-hand. În final succesul se bazează pe încrederea oferită de numărul mare de clienți mulțumiți.

Cât privește preferințele clienților, iPhone 13 a fost unul dintre cele mai căutate telefoane în 2023 de cei care au intrat pe yzzy.ro, platforma online de vânzare și cumpărare de telefoane mobile second-hand.

Platforma YZZY este reprezentativă pentru piața de smartphone-uri și gadgeturi second-hand marca Apple (58% din smartphone-urile puse la dispoziție sunt de această marcă), Samsung (42% din stocul de telefoane vândute la YZZY sunt de această marcă).

  • Peste 5.000 de clienți de la înființare

 

YZZY.ro este un business pornit din dorința și nevoia consumatorilor de a fi în tendințe în ceea ce privește ultimele tehnologii. 

De la înființare, peste 5.000 de clienți au apelat la serviciile YZZY și au făcut cel puțin o tranzacție.

Peste 5.000 de clienți au achiziționat cel puțin un telefon și doar 1% au făcut retur, ceea ce confirmă gradul foarte înalt de calitate al produselor și satisfacție față de serviciile noastre”, a subliniat Ionuț Corneliu Dumitraș, fondatorul YZZY. 

Iar cererea este în creștere, asta în contextul în care prețul telefoanelor noi a cunoscut o ascensiune semnificativă în comparație cu anii precedenți, tendință alimentată de inflația persistentă și de ritmul rapid de dezvoltare tehnologică.

Circa 61% dintre cumpărătorii YZZY.ro sunt bărbați, iar 39% sunt femei.

  • Prețuri cu 40% mai mici

 

YZZY.ro este despre tehnologie de ultimă oră în materie de smartphone-uri, cu prețuri de până la 40% mai mici față de ce oferă piața dispozitivelor noi. Este despre vânzări și achiziții de telefoane second-hand, Samsung și Apple îndeosebi, printr-un sistem bine pus la punct, prin proceduri transparente și sigure.

„Depunem efort constant să ne îmbunătățim serviciile și să oferim clienților noștri o experiență unică de vânzare.

Fiecare telefon este verificat și beneficiază de o garanție de 2 ani post-vânzare.

Oferim soluții personalizate și vă sprijinim pe tot parcursul tranzacției. Cu un proces de vânzare ușor de înțeles și servicii de cumpărare rapide și corecte, clienții noștri se bucură de beneficii considerabile în timp ce își vând sau își înnoiesc telefoanele”, a mai adăugat Ionuț Corneliu Dumitraș.